Mijn werkwijze

Ik ga graag de uitdaging aan mensen bewust te maken van zichzelf en hun innerlijke kracht tot uiting te laten komen in mijn foto’s. Foto’s net even anders dan dat je gewend bent, maar toch gewoon jezelf. Mijn foto’s zijn zwart/wit. Het gebruik van licht is hierbij een belangrijk onderdeel. Schaduwen, gecombineerd met licht leveren verrassende contrasten op. Mijn foto’s zijn puur. Stijl door eenvoud met oog voor authenticiteit voor anderen. In een ontspannen, ongedwongen sfeer gaan we er samen iets moois van maken.

 

Locatie

De fotoshoots vinden plaats in mijn volledig ingerichte fotostudio aan huis.

Het is in overleg ook mogelijk foto’s op locatie te maken. Donkere omgeving is echter wel een vereiste.

 

De voorbereiding

Voordat we aan de fotoshoot beginnen, drinken we eerst even een kopje koffie om elkaar wat beter te leren kennen en je op je gemak te laten voelen. We bespreken jouw wensen en het doel van de fotoshoot. Hierna gaan we beginnen.

 

De fotoshoot

De fotoshoot duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het soort fotoshoot. Neem wat verschillende setjes kleding mee, zodat je eventueel tijdens de fotoshoot wat kunt afwisselen. Kleding waar jij je prettig in voelt. Liefst wel neutrale/effen kleuren.

 

Na de fotoshoot

De foto’s zullen door mij naar eigen inzicht geselecteerd en bewerkt worden (gemiddeld 15 – 25 foto’s). Na ongeveer 1,5 week kun je deze foto’s tijdelijk in een online gallery gaan bekijken en afdrukken bestellen. Je krijgt van mij hiervoor een link toegestuurd met een wachtwoord daarin, zodat alleen jijzelf de foto’s kunt bekijken. Natuurlijk ben je vrij de link ook door te sturen aan familie en vrienden zodat ook zij kunnen meegenieten.

 

Werktijden

Alle dagen in de week, muv zon-en feestdagen. Uitsluitend op afspraak.

 

Betaling

Ik werk op basis van 50% aanbetaling. Een fotoshoot is pas definitief, wanneer de aanbetaling is overgemaakt. Na de fotoshoot dient de overige 50% te worden overgemaakt binnen 1,5 week. Na ontvangst, krijg je van mij de link van de online fotogallery toegestuurd.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.