Wie staat er achter de camera?

Het is natuurlijk wel prettig als je weet wie jou straks op de foto gaat zetten. Mijn naam is Astrid van Scherpenzeel, 45 jaar jong, moeder van 2 zonen (12 en 21 jaar). Na jaren fotografie als hobby gedaan te hebben, heb ik sinds kort van mijn passie mijn beroep gemaakt.

 

Mezelf omschrijven vind ik nogal lastig, dus ik heb mensen uit mijn omgeving gevraagd mij in 1 zin te beschrijven. Zie hier het resultaat:

 

rustig, neemt de tijd, professioneel, stelt mensen op hun gemak (mensen durven zichzelf te laten zien), gedreven creatieve duizendpoot, stoer, vastberaden, krachtig, met zorg, oog voor detail, persoonlijk en met humor, sterke vrouw met een missie, geen pretenties, wie jij bent is goed genoeg, atijd gezellig, ze kan lekker kletsen op alle niveaus, een levendige persoonlijkheid, trouw aan haar familie, vrienden, spontaan, hartelijk, eigenzinnig, muziekliefhebster, levensgenieter, vrolijke, gezellige meid met inhoud, onconventioneel, dedicated, tempramentvol, gepassioneerd, er is een super sfeer, gewoon top, een leuke lieve meid, avontuurlijke spontane ondernemende vrouw die weet wat ze wilt en daar ook voor gaat, een leuk wijffie met het hart op de goeie plek.

 

Wil je ook zo'n fotograaf? Neem dan gewoon contact met mij op via het het contactformulier, dan gaan we er samen iets moois van maken!